Åbningstider

Hverdage kl. 10-16

Weekend kl. 10-17

Dagsbillet

Voksen Kr. 215,-
Barn (3-11 år) Kr. 145,-
Barn (0-2 år) Gratis

Årskort

Voksen Kr. 385,-
Barn (3-11 år) Kr. 285,-
Barn (0-2 år) Gratis

 • 11:00
  Søkøer i Sydamerika
 • 12:00
  Ssslangetime i Biologistuen, Tidsrejsen
 • 13:00
  Jaguarer i udendørsanlæg
 • 14:00
  Krible-krable time & Insektsnacks i Biologistuen, Tidsrejsen
 • 15:00
  Næsebjørne i Sydamerika
 • 16:00
  Fodring af hulepindsvin i Asien

Et sandt jungleeventyr venter på dig

Du behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at opleve et sandt jungleventyr! Dét øjeblik du træder ind i Randers Regnskov, ledes tankerne hen til en eventyrlig verden med brusende vandfald, sagnomspundne tempelruiner fra en svunden tid og vilde dyr.

Luften er varm og fugtig og fyldt med lyde og lugte, der fuldender oplevelsen af at være der selv – at være midt i den tætte, frodige regnskov langt væk hjemmefra.

Og dyrene? Dem kommer du tæt på – HELT TÆT!

Besøg årets nyhed - ISTIDEN

Vi befinder os i slutningen af sidste istid. En flere kilometer tyk gletsjer har dækket det meste af Danmark i årtusinder men er nu ved at smelte bort, og tilbage er kun gigantiske klumper af dødis i landskabet.

I årets store nyhed ISTIDEN kan du gå på opdagelse i dødislandskabet og se, hvad der gemmer sig i isen, lege i rensdyrjægerens lejr, møde de finurlige præriehunde og opleve et af nordens absolutte toprovdyr på klos hold, jærven.

'Print selv' gavekort

Mangler du inspiration til en gave, der varmer – sådan virkelig varmer? Så har vi G-A-V-E-N! Og du behøver ikke engang forlade dit hjem for at købe den.

I vores gavekortshop kan du købe et ’print-selv’ gavekort til både entrébilletter og årskort til Randers Regnskov. Gavekortet gælder 3 år fra købsdatoen.

Køb dit 'print selv' gavekort her

Randers Regnskov er medlem af: