Gør noget - #dettæller

Vi er vilde med naturen! Og vi vil gøre vores ypperste for at passe på den. Vil du være med? Fedt! Der er masser, du kan gøre, og du behøver hverken blive vegetar, undvære dit daglige bad, bruge begge sider af toiletpapiret eller bruge alle dine surtoptjente sparekroner. 

Du skal ikke undvære men blot gøre mere af det gode, stort som småt. DU kan gøre en forskel - og #dettæller.

Bliv naturpasser - #det tæller

Kan man gøre noget for naturen når man “bare” er et barn? Nytter det noget? Svaret er ja!

I "Naturpasserhæftet" kan du få masser af idéer til, hvordan du kan gøre noget godt for naturen. Nogle ting er store og kan være hyggelige familieprojekter. De fleste er dog små og lette at gå til, og dem kan du klare helt selv. Og det tæller det hele. Så gør noget. Og klap så dig selv på skulderen! Så får du lyst til at gøre det igen.

Tjek det ud her!

Spis mindre kød - #dettæller

Kød er sundt og smager fantastisk - men det er ikke så godt for naturen, hvis vi spiser for meget af det. Hvorfor egentlig ikke? Jo, ser du!

Synes du, at det er slemt, når din far slår en stor, stinkende prut, skulle du prøve at bo sammen med en ko. En ko prutter og bøvser så meget, at den kan fylde op til 500 mælkekartoner med gas hver dag – og det er ikke godt for naturen. Prutter er nemlig skadelig drivhusgasser, der medvirker til klimaforandringer.

Heldigvis kan du lave masser af lækker mad helt uden kød, så hvis du bare holder en kødfri dag en enkelt dag om ugen, er du med til at gøre en stor forskel for naturen.

DU KAN OGSÅ BARE SPISE INSEKTER!

Aaaaad! Er de ikke klamme og smager ulækkert? Nej! Et par minutter på stegepanden kan forvandle de fleste insekter til en rigtig lækkerbisken. Og så er de meget bedre for naturen end fx oksekød. I Randers Regnskov kan du få både burgere og is med insekter.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)