NÅEDE DU IKKE AT FÅ PLADS PÅ SIDSTE TROPECAMP? FORTVIVL IKKE!

Har du spekuleret på, hvordan det vil være at overnatte i Randers Regnskov med kvækkende tudser, natabernes kalden, kriblende dyr og lyden af rislende vandfald som baggrundsmusik? Det kan du finde ud af, når vi gentager succesen og afholder TropeCamp på følgende datoer:

BOOK NU VIA [email protected]

Hvad går det ud på?

Det bliver en super spændende aften og nat, hvor du kan tage med på kakerlakjagt, liste rundt i den mørke regnskov og sammen med nattens guider finde dyrene i lommelygtens skær. Du får et helt særligt indblik i hvordan natten er i den tropiske regnskov og kommer helt tæt på nogle af Regnskovens beboere.

All Inclusive: Vi stiller et telt, (mulighed for telte til 2, 3 og 4 pers.) lækker aftensmad og morgenbuffet, og et overlevelseskit til rådighed, og det eneste, du selv skal medbringe, er en luftmadras/liggeunderlag, god lommelygte og sovepose/tæppe.

Hvad koster det?

  • Voksen kr. 695,- pr. nat pr. person
  • Barn (0-11 år) kr. 495,- pr. nat pr. person

Lyder det som noget for dig? Så vent ikke med at booke, der bliver rift om TropeCamp pladserne. Ring eller skriv på [email protected]remove-meregnskoven.dk eller ring 87109988.

Psssssst! Husk din lommelygte - det er aldrig til at vide hvem eller hvad, du møder på din vej i mørket!

Gå på opdagelse i tropenatten

Se TropeCamp programmet her

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)