Hvem, hvor meget og hvornår?

  • Randers Regnskovs Skoletjeneste er åben for institutioner, grundskoler, hjemmeundervisere, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.
  • Prisen er kr. 80,- pr. elev. Elever kan også få skoleårskort, der koster kr. 150,- og kan bruges til et ubegrænset antal besøg over 365 dage.
  • Der er gratis adgang for én lærer per 10 elever. For elever med ledsagerkort og elever i specialklasser følger der én gratis voksen med per elev. Øvrige voksne betaler almindelig entré.
  • Undervisning koster kr. 500,- for et forløb på 45-60 minutter.
  • Vi underviser mandag til fredag fra klokken 9.00. Før klokken 10.00 er der kun adgang for elever, der modtager undervisning.

Øvrige spørgsmål og svar om Randers Regnskovs Skoletjeneste

Hvor lang tid i forvejen skal jeg booke, og hvad nu hvis mine elever har årskort? Må de besøge udstillingen før og efter undervisningen? Og hvad gør vi, hvis vi kommer for sent eller bliver forhindrede?

Nedenfor har vi samlet ofte stillede spørgsmål, så du og dine elever er godt klædt på inden jeres besøg i Randers Regnskovs Skoletjeneste.

Booking, billetter og årskort

Book dit besøg gennem Skoletjenestens bookingportal.

Et besøg med undervisning skal bestilles minimum 14 dage før, så vi kan nå at vagtsætte en underviser. Et besøg uden undervisning kan bookes fra dag til dag.

Betaling sker enten samlet på dagen eller per faktura til EAN/CVR-nummer.

Ja, hvis en elev eller en lærer i forvejen har et personligt årskort, kan det også bruges i Randers Regnskovs Skoletjeneste. Det er også muligt at købe særlige skoleårskort til elever. Prisen er kr. 150,- og på dagen for besøget kan en dagsbillet opgraderes til et årskort for en merpris på kr. 70,-

Ønsker du at købe årskort til din klasse, skal du skrive det i kommentarfeltet i din booking og få kortene lavet i Informationen i Randers Regnskov. Regn med, at det tager et minuts tid per elev. Vi laver kun årskort indenfor almindelig åbningstid og gerne på et aftalt tidspunkt, så vi har tilstrækkeligt personale til at stå klar til jer.

Vi giver gratis adgang for én lærer per 10 elever. Yderligere voksne betaler almindelig entré eller bruger deres personlige årskort. Det betyder for eksempel, at en klasse med 12 elever kan have én gratis voksen med, mens en klasse med 20 elever kan følges af to gratis voksne.

For elever med ledsagerkort og elever i specialklasser følger der én gratis voksen med per elev.

Randers Regnskov forventer, at medfølgende lærere hjælper eleverne med at følge retningslinjerne for god opførsel.

En reservation til et undervisningsforløb giver desuden ret til en gratis for-ekskursion til Randers Regnskov for én lærer. Print din booking og medbring denne som dokumentation.

Ja, har du gyldigt HU-bevis fra kommunen, må du gæste Skoletjenesten. HU-beviset skal kunne forevises. Skoletjenestepris gælder kun børn, som hjemmeundervises og er opført på HU-beviset.

Der følger én gratis underviser med for hver 10 elever. Øvrige voksne og børn betaler almindelig entré eller bruger sine personlige årskort. Det er muligt at købe skoleårskort, men kun til hjemmeunderviste børn opført på HU-beviset.

Undervisning

Vores undervisningslokale har plads til op til 40 elever ad gangen, hvis vi sidder tæt.

Er I flere end 40 eller ønsker at være færre elever pr. underviser, kan I sagtens dele jer i flere hold. Du skal blot booke flere undervisningsgange ved at udfylde formularen igen.

Undervisningen foregår i vores formidlingslokale Biologistuen. Det ligger i Tidsrejsen, omkring fem-seks minutters gåtur fra hovedindgangen. Jeres underviser står klar i Biologistuen.

En time tager minimum 45 minutter. Booker du undervisning fra fx 10.00-11.00, er dette tidsrum sat af til din klasse, og der er derfor god tid til at gå til undervisningslokalet.

Undervisning kl. 9.00 er uden for Randers Regnskovs officielle åbningstid og et særligt tilbud kun til skoler. Informationspersonalet åbner kortvarigt dørene kl. 9.00, og der er kun adgang for elever og lærere, som skal have undervisning i Biologistuen. Resten af Randers Regnskov åbner først kl. 10.00.

 

Ja da. I så fald vil jeres underviser stege insekter uden for Biologistuen. Det koster kr. 250,- per forløb.

Vi tilbyder lige nu ikke undervisning i udstillingen. Da regnskovskuplerne er trange og arapapegøjerne højlydte, kan vi bedst sikre det faglige indhold i vores hyggelige og spændende undervisningslokale, Biologistuen.

Praktisk på dagen

Klassen og lærer(e) skal tjekke ind i Randers Regnskovs Information ved hovedindgangen. Her kan vores informationspersonale rette antal af elever, hvis I er flere eller færre end forventet.

Ja da! Skoletjenestebilletten gælder hele åbningstiden, og skoleelever er meget velkomne til at deltage i vores almindelige aktivitetsprogram.

Selvfølgelig! Randers Regnskovs Café har et særligt tilbud til skoletjenesteelever: 1 crispy chicken burger til kr. 45,- og med pommes frites kr. 59,-. Er der flere end 10 elever, som ønsker at gøre brug af tilbuddet, vil Caféen gerne vide det på dagen, når I ankommer.

Der er også mulighed for at spise medbragte madpakker i Frilandsgaarden eller ved udendørs picnicborde i Tidsrejsen.

Under besøget må eleverne ikke forlade Randers Regnskovs arealer.

Der gælder de samme regler for skoler som for alle andre: Man skal helt generelt vise hensyn til dyr og til andre mennesker. Færdsel foregår på stierne og i roligt tempo. Man må ikke røre eller fodre dyrene. Fotografering foregår uden blitz.

Randers Regnskov forventer, at medfølgende lærere hjælper eleverne med at følge reglerne.

Når uheldet er ude

Intet problem. Hvis du fx har syge elever eller en ny i klassen, afstemmer du det blot med Informationen ved ankomst.

Hvis du ikke har bestilt undervisning, kommer I bare, når I kommer.

Har du bestilt undervisning, må du gerne give os et kald, så underviseren kan få besked. Selve undervisningstidsrummet kan vi desværre sjældent rykke.

Har du ikke bestilt undervisning, kan du frit aflyse besøget.

Har du bestilt undervisning, kan du gratis aflyse op til 14 dage før. Aflyser du senere end 14 dage før besøgsdagen, hæfter du ikke for indgangsbilletterne, men selve undervisningsprisen skal du betale. Det skyldes, at Randers Regnskov på forhånd har vagtsat en underviser.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)