Levende undervisning i unikke rammer

Flyt undervisningen ud af klasselokalet og ind i en verden blandt særprægede dyr og planter. I Randers Regnskovs Skoletjeneste er undervisningen levende og foregår i unikke rammer, der med sikkerhed vil fange elevernes opmærksomhed uanset alder.

Vi underviser elever på grundskole- og gymnasieniveau (også specialklasser) og kan tilbyde fem forskellige spændende emner - fra regnskovens mangfoldige dyre- og planteliv til evolution og bæredygtig udnyttelse af naturens ressourcer.

Bookingportalen

Er du klar til at booke et besøg i Randers Regnskovs Skoletjeneste? Alletiders! Følg linket til vores bookingportal, hvor du kan vælge emne og se, hvornår vi har en ledig tid til lige netop din klasse.

Ønsker du at tilkøbe lækre, sprøde insektsnacks til undervisningen, kan du også gøre det her.

Besøg Bookingportalen

Den digitale skoletjeneste

Mere end 300.000 fulgte med, da Den Digitale Skoletjeneste løb over skærmen under Corona-nedlukningen tilbage i 2020. Siden da har værterne Asser og Brian modtaget et hav af priser for deres energifyldte og underholdende formidling, der belyser nogle af naturens mest forunderlige tilpasninger.

Se udsendelserne her!

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)