DanmarksParken

Vi ses i 2015!

DanmarksParken er lukket for denne sæson, men åbner igen i foråret 2015.

DanmarksParken

DanmarksParken er et stort udendørsområde, hvor hele familien under åben himmel kan hygge sig med leg, dyr og hinanden. Parken er bygget i samarbejde med Friland og blev indviet af Randers Regnskovs protektor, Grevinde Alexandra, den 23. juni 2012.

I DanmarksParken kan du...

Besøg den store naturlegeplads med masser af sjove udfordringer for alle.
  • Skue ud over hele Gudenådalen fra det 10 meter høje udkigstårn på gangbroen mellem Randers Regnskov og DanmarksParken. 
  • Bruge timer på den kæmpestore naturlegeplads, der er fyldt med sjove udfordringer for børn og barnlige sjæle i alle aldre, og hvor du kan prøve kræfter med livet som jæger i den tætte skov.
  • Komme helt tæt på alle bondegårdsdyrene store som små. 
  • Ligge på knæ og kigge efter danske snoge og vinbjergsnegle, der findes et i stort antal i området.
  • Spise din medbragte mad udendørs i hyggelige naturomgivelser eller i en af hytterne i den lille urtidslandsby, hvor der også findes en bålplads.
I DanmarksParken kan du komme helt tæt på alle bondegårdsdyrene.
Her er både grise, køer og geder.

Vil du også holde fest i Restaurant Frilandsgaarden?

Så kontakt os på tlf. 87109987 eller booking@regnskoven.dk! I Restaurant Frilandsgaarden er det muligt at afholde et bredt udvalg af arrangementer – også udenfor normal åbningstid. Hvad enten du ønsker at holde et møde i hyggelige omgivelser, en børnefødselsdag, et større arrangement med spisning eller noget helt andet, er der rig mulighed for det.

Regnskovens kok, Hans Henrik Pedersen, i "Den spiselige have".