DanmarksParken

DanmarksParken

DanmarksParken er et stort udendørsområde, hvor hele familien under åben himmel kan hygge sig med leg, dyr og hinanden. Parken er bygget i samarbejde med Friland og blev indviet af Randers Regnskovs protektor, Grevinde Alexandra, den 23. juni 2012.

I DanmarksParken kan du...

Besøg den store naturlegeplads med masser af sjove udfordringer for alle.
Engang imellem kan du hjælpe guiderne med at lave lækkerier over bålet.
  • Skue ud over hele Gudenådalen fra det 10 meter høje udkigstårn på gangbroen mellem Randers Regnskov og DanmarksParken. 
  • Bruge timer på den kæmpestore naturlegeplads, der er fyldt med sjove udfordringer for børn og barnlige sjæle i alle aldre, og hvor du kan prøve kræfter med livet som jæger i den tætte skov.
  • Komme helt tæt på alle bondegårdsdyrene store som små. 
  • Ligge på knæ og kigge efter danske snoge og vinbjergsnegle, der findes et i stort antal i området.
  • Spise din medbragte mad udendørs i hyggelige naturomgivelser eller i en af hytterne i den lille urtidslandsby, hvor der også findes en bålplads. Her kan du sommetider hjælpe guiderne med at lave mad over bålet. 
  • I skolernes sommerferie spise en lækker, hjemmelavet buffet af friske, danske råvarer i Restaurant Frilandsgaarden.
I DanmarksParken kan du komme helt tæt på alle bondegårdsdyrene.
Her er både grise, køer og geder.
Nyd en lækker, hjemmelavet buffet i Frilandsgården.

Nyd en lækker, hjemmelavet buffet af danske råvarer

Fra den 29. juni og resten af skolernes sommerferie tilbyder Restaurant Frilandsgaarden en lækker, hjemmelavet buffet baseret på friske, økologiske råvarer og dansk kød leveret af Friland for alle gæster, der besøger DanmarksParken. Året rundt er det dog muligt for større eller mindre selskaber at reservere bord i forbindelse med et møde, fødselsdag og andre former for arrangementer.

Vil du også holde fest i Restaurant Frilandsgaarden?

Så kontakt os på tlf. 87109987 eller booking@regnskoven.dk! I Restaurant Frilandsgaarden er det muligt at afholde et bredt udvalg af arrangementer – også udenfor normal åbningstid. Hvad enten du ønsker at holde et møde i hyggelige omgivelser, en børnefødselsdag, et større arrangement med spisning eller noget helt andet, er der rig mulighed for det.

Regnskovens kok, Hans Henrik Pedersen, i "Den spiselige have".