Gå på opdagelse i den tætte, frodige Amazonregnskov

Når du træder ind i den 2000 m2 store Sydamerikakuppel, træder du ind i en eventyrlig verden med uudforskede grotter og templer, brusende vandfald, hængebroer og en tilgroet træhytte, hvor en hemmelighedsfuld jungleprofessor holder til.

Dyrelivet er rigt og tæller alt fra små, flittige bladskærermyrer og glubske piratfisk til store, fredsommelige søkøer.

Helt tæt på aberne

I Sydamerika kan du også møde de små, frække aber, der altid er ude på spilopper! De færdes ofte på klipperne langs stierne, hvor du kan opleve dem helt tæt på.

Vidste du, at dovendyrets topfart på landjorden er 4 meter i minuttet?

Mester i gemmeleg

Det er næsten som at være på skattejagt, når du går rundt i Sydamerikas tætte, frodige jungle for at finde dovendyret.

Gå på opdagelse i kraniegrotten

Gå på opdagelse i en mørk, underjordisk grotte, hvor du kan møde kæmpestore anakondaer, fugleedderkopper og hundredvis af kakerlakker, alt imens flagermusene flakser omkring ørerne på dig.

Kraniegrotten er desuden et gammelt gravsted inspireret af Talgua-grotten i Honduras, hvor man i 1990’erne fandt mere end 200 sirligt stablede knogler og kranier, som med tiden var blevet dækket af et glitrende lag kalk krystaller. Hulen menes at have været et helligt gravkammer for en ukendt civilisation, der levede i området før Mayaerne, for ca. 3000 år siden.

Tree Top Walking

Oplev Sydamerikakuplen fra en helt anden vinkel. Fra toppen af Mayatemplet kan du, hvis du tør, vove dig ud på det store brætrodstræ og videre ud på en smal og gyngende hængebro, der fører dig op i trækronerne.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)