Er du også vild med slanger?

Så må du besøge Slangetemplet, hvor du i sommerhalvåret kan gå rundt blandt fritlevende kvælerslanger og sommerfugle i de smukkeste farver og former i et imponerende anlæg opført som fragmenter af tempelruinerne i Angkor, Cambodja, hvor Khmer folket havde sin storhedstid omkring år 1000.

Slangetemplet er åbent året rundt, men da slangerne har lidt svært ved at holde varmen i den danske vinterkulde, er det kun muligt at møde dem fra den 23. marts - 22. oktober 2018. Heldigvis er Slangetemplets øvrige beboere ikke helt så kuldeskær, så selv når slangerne er taget på "vinterferie", kan du møde de små, frække dværgmanguster, skarpskydende skyttefisk, massevis af tudser og vævermyrerne med de kunstfærdige boer. 

En dødelig "krammer"

Slangerne i Slangetemplet er relativt små, ugiftige kvælerslanger og således ikke farlige for mennesker. Men lad alligevel være med at røre ved dem - de kan bide!

Levende limpistol

Når vævermyrerne skal bygge deres reder, gør de det ikke på skovbunden men derimod oppe i træerne. De folder træernes blade og ”væver” dem sammen med silke fra deres larver.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)