Se "Junglens konge" i øjnene

I hjertet af Ecuadors frodige regnskov, i et område kaldet Bigai, har den hemmelighedsfulde og videbegærlige jungleprofessor slået lejr i Basecamp Bushmaster, der er den feltstation, hvor han udfører meget af sin forskning. Her lever han side om side med den majestætiske jaguar, der er Amazonregnskovens største og mest berygtede rovdyr.

Gå på opdagelse i jungleprofessorens private gemakker, dyk ned i hans feltnoter, videodagbøger og billeder, og få et indblik i hans eventyrlige liv. Hører du pludselig en højlydt knurren bag dig? Der er blevet set adskillige jaguarfodspor i området, så måske er junglens konge tættere på, end du tror!

Chica og B'alam

Klods op ad Basecamp Bushmaster lever jaguarerne Chica og B’alam, der er født med et halv års mellemrum i 2014. Chica, hvis navn betyder ”pige” på spansk, er sort som kul – næsten da! Hvis du kigger godt efter, kan du se, at hun faktisk har pletter. De er bare meget mørke. Chicas mage B’alam, hvis navn er Mayaindianernes ord for "jaguar", har til gengæld pletter ligesom hovedparten af jaguarer i naturen.

Helt tæt på...og vi mener helt tæt!

Har du nogensinde stået mindre end 1½ meter fra en jaguar og stirret den direkte i øjnene? Det kan du i Basecamp Bushmaster.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)