Tag på eventyr i den afrikanske regnskov

Så snart du træder ind i den 500 m2 store Afrikakuppel, bliver du budt velkommen af de nysgerrige lemurer og et væld af farvestrålende fugle. Husk at kigge op på din vej igennem kuplen. Du vil garanteret se de flittige væverfugle-hanner i fuld gang med at bygge de mest kunstfærdige reder i håb om at vinde hunnernes gunst.

Fortsætter du ad stien kan du være heldig at møde verdens mindste antilope, dykkerantilopen, og de enorme sporeskildpadde, inden du ender ud på et spændende stisystem, hvor du skal krydse et vandløb ved at hoppe fra sten til sten.

Helt tæt på lemurerne

Selvom lemurerne kommer tæt på, skal du ikke blive nervøs – og dog! Føler de sig truede, kan de finde på at smøre halen ind i et ildelugtende sekret fra duftkirtlerne og vifte den lige for næsen af dig.

Hun vil ha' en håndværker!

Væverhunnen stiller høje krav til sin mages evner som håndværker. Med kun næbbet som værktøj væver hannerne derfor kunstfærdige reder af græs og palmeblade. Han knytter endda rigtige knuder for at gøre dem stærke.

Når hunnen skal vælge hvilken han, hun vil parre sig med, flyver hun fra rede til rede, og vælger så at parre sig med den han, der har vævet den bedste rede.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)