Tag på eventyr i den afrikanske regnskov

Så snart du træder ind i den 500 m2 store Afrikakuppel, bliver du budt velkommen af de nysgerrige lemurer og et væld af farvestrålende fugle. Husk at kigge op på din vej gennem kuplen. Du vil garanteret se de flittige væverfugle-hanner i fuld gang med at bygge de mest kunstfærdige reder i håb om at vinde hunnernes gunst. Fortsætter du ad stien kommer du forbi de legesyge colobusaber og ender ud på et spændende stisystem, hvor du skal krydse et vandløb ved at hoppe fra sten til sten.

Helt tæt på lemurerne

Selvom lemurerne kommer tæt på, skal du ikke blive nervøs – og dog! Føler de sig truede, kan de finde på at smøre halen ind i et ildelugtende sekret fra duftkirtlerne og vifte den lige for næsen af dig.

Udtryksfulde ansigter

Colobusaberne kan lave nogle sære grimasser! Ligesom os mennesker bruger de nemlig i høj grad ansigtet til at kommunikere med. Man kan altså se på deres ansigtsudtryk, hvilket humør de er i. Så oplever du, at én af vores colobusaber sidder og stirrer på dig med vidt åben mund eller ligefrem rækker tunge af dig, skal du ikke blive forskrækket. Den er sandsynligvis bare i drillehumør!

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)