under asken \ findes gløder

Kunstfotograf Thomas Sønderup har lavet UNDER ASKEN  \  FINDES GLØDER. Projektet er en kærlighedserklæring til det mangfoldige plante- og dyreliv, der findes i Bigais fantastiske regnskov.

Projektet består af 10 forskellige certifikater, som hver især er fremstillet i et begrænset oplæg på kun 100 eksemplarer og er nummereret. Hvert af certifikaterne muliggør opkøb af 900 m2 regnskov og koster 300 kr. stykket. Randers Regnskov har doneret omkostningerne for produktionen, så hele beløbet går ubeskåret til opkøb og bevaring af regnskov.

Herunder ses de 10 regnskovscertifikater i størrelsen 50x70cm. Certifikaterne er produceret CO2 neutralt hos kls pureprint.

SÅDAN GØR DU:

1. Send kr. 300 + porto kr. 38 til Randers Regnskovs Naturfond over Mobilepay på 601260

2. Send en email til [email protected] med følgende informationer:

  • Dit fulde navn
  • Hvilket certifikat du ønsker, fx. #1
  • Din adresse
  • Dit mobilnummer

PostNord lover julelevering ved bestilling senest 16. december.

Dit bidrag muliggør opkøb og bevaring af 900 m² uberørt regnskov i Randers Regnskovs reservat Bigai. Bigai ligger i det nordøstlige Ecuador i et af verdens mest artsrige områder. Læs mere om Bigai her.

Om kunstneren bag

"Med stor kærlighed til naturen og ønske om en bedre fremtid, forelskede jeg mig med det samme i Bigai projektet. Det er tydeligt at projektet er drevet med lige dele passion og kærlighed, for og til vores allesammens natur. Jeg er meget glad for at jeg kan bidrage til, at vi sammen hjælpes med at indsamle penge. Så Randers Regnskov kan opkøbe og bevare, endnu mere af jordens dyr(e)bare regnskov. Udover Randers Regnskov er projektet blevet til, med stor hjælp fra en masse dygtige og dedikerede mennesker. Af hjertet Tak!"

Thomas Sønderup er fotograf og har en bachelor i kreativ problemløsning.

Projektet er kommet til i samarbejde med:
Nordisk Film, Phase One, Tableau, Simple Feast, KLS Pureprint, Illuminate CPH, Anna Høeg Wiemann, Claus Høyner, Frederiksberg Fyrværkeri, Tine Meincke Peerson,  Rasmus Kristensen, Anders Bendixen, Juilles De Fleure, Ulrik Feldskov Juul, Anders Espersen, Christian Lyngs, Morten Kaaber, Marius Dahl, Thomas Preis, Grafik & Foto, Goecker, Photografica.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)