Sol, sommer og vilde, eventyrlige oplevelser

…og sikkert en masse regn!

Selvom den danske sommer er lunefuld, er humøret i top! For vi har en sommer i vente spækket med uforglemmelige oplevelser – fra autentiske jungleeventyr, hvor du kommer helt tæt på det mageløse dyreliv, til hygge og leg under åben himmel.

Så kig endelig forbi i sommerferien

#vielskergæster

Skal vi hænge ud?

Verdens bedste guideteam står naturligvis klar til at strø om sig med ”vidensbolsjer” og svare på aaaalle dine spørgsmål, når de fodrer og fortæller fra åbent til luk. Tjek sommerferiens aktivitetsplan ud i linket nedenfor og se, hvad du kunne tænke dig at være med til.

Det sker i sommerferien

Biologi er bedre end magi

Husk også at besøge Biologistuen, der er åben hver dag i sommerferien. Her kan du møde ssslanger og krible krable dyr på klos hold, smage sprøde insektsnacks og være med, når guiderne battler om, hvem der har det sejeste, sjoveste eller mærkeligste dyr med.

Hvilket dyr er DIN favorit?

Masser af søde dyreunger

Noget, du heller ikke må gå glip af, er aaalle vores søde dyreunger! Seneste skud på stammen er vores bedårende, lille hyæneunge og to loskillinger, som du kan være heldig at se i Tidsrejsen.

Der er også familieforøgelse hos dværgsilkeaberne, dværgodderne, yemenkamæleonerne og gederne, og meget tyder på, at der er flere dyreunger på vej.

Hygge og leg under åben himmel

Når jungleeventyret indenfor slutter, starter et ny eventyr under åben himmel! I vores 22.000 m2 store udendørs udstilling Tidsrejsen er hyggen og legen i fokus. Slip fantasien løs og rejs tilbage i tiden, hvor du vil møde store, ”forhistoriske” rovdyr på klos hold og gå på opdagelse i resterne af en årtusinder gammel gletsjer.

Husk derfor tøj til både indendørs- og udendørs brug.

Hvornår er det bedst at besøge os?

Regn betyder mange gæster – rigtig mange endda!

Langt de fleste vælger at besøge Randers Regnskov på regnvejrsdage og i tidsrummet kl. 10-14. Vil du gerne undgå den værste ”myldretid”, så besøg os i stedet en dag, hvor det er tørvejr og gerne over middag - vi har længe åbent i sommerferien, så du skal nok nå det hele.

Men er der ikke herrevarmt i Regnskoven, når solen skinner? Jo, lidt er det da! Men så kan du jo bare gå udenfor. Her er masser af frisk luft og is i lange baner! 

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)