Otte mand og fem krokodiller

  Generelle nyheder

Dyrepasserne kom på arbejde, da der var flyttedag hos krokodillerne

I forbindelse med udvidelsen af Randers Regnskov skal udstillingen ombygges, så de tre kupler får hvert sit tema - henholdsvis Sydamerika, Asien og Afrika. I den forbindelse holdt Regnskovens fire panserkrokodiller og den ene cubakrokodille flyttedag forleden.

Krokodilleøjnene dækkes under flytning
At flytte en krokodille er ikke noget, man bare lige gør. For at undgå skader på såvel dyr som mennesker var man i alt otte mand om at indfange krokodillerne.
For at berolige krokodillerne under indfangningen og for at undgå bid, blev krokodillernes øjne dækket til med en klud. Derefter kunne man ved fælles hjælp løfte krokodillerne over afspærringen og ind i transportkasser.

Panserkrokodiller flyttes til Ungarn og Lolland
To af panserkrokodillerne blev transporteret videre til en zoologisk have i Ungarn, mens de to andre panserkrokodiller og cubakrokodillen kom til en krokodille zoo på Lolland. I Randers Regnskov er der således ikke panserkrokodiller længere, men fortsat to store cubakrokodiller.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)