Forårsfornemmelser og trillinger

  Generelle nyheder

Der er forår i luften - Paryksilkeaberne har fået trillinger!!

De fritlevende paryksilkeaber i Randers Regnskovs Sydamerikanske kuppel fik i går eftermiddag unger! Det blev til hele 3 stk., og dyrepasserme er nu meget spændte på, om forældrene vil være i stand til at opfostre alle tre unger -  det vil i givet fald være noget af en præstation! Foreløbig går det rigtig godt; både moderen og faderen tager sig af de små, og ungerne er gode til at klamre sig til hunnens pels, så de ikke falder af når hun springer rundt i træerne.

Den lille abefamilie kan hyppigst ses i området omkring bæltedyrene - så hold øjnene ekstra godt åbne i dette område. Du skal selvfølgelig også holde øje med de seks andre abearter, der lever frit i Sydamerikakuplen. Deres unger er allerede blevet så store at de kan drøne rundt på egen hånd!

I det nye asiatiske slangetempel kan du i Kristi Himmelfartsferien, foruden masser af fritlevende slanger, opleve et mylder af flotte sommerfugle. De edderkopper, der normalt lever frit i slangetemplet, er i en periode sat ind til albinopythonen. De smukke sommerfugle skulle jo nødigt ende som edderkopføde!

Foråret er altså for alvor kommet til Regnskoven! Blomsterne står også i fuld flor, så grib kameraet, og besøg Regnskoven, så kan du deltage i forårets fotokonkurrence, der netop løber nu. Det er helt sikkert muligt at finde et motiv, der passer til konkurrencens emne: Forårsfornemmelser!

Læs mere om aktiviterne i Kristi Himmelfartsferien.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)