Et par vaskeægte vand…katte!

I går blev spændingen udløst! Hvordan ville vores to jaguarer Chica og B’alam tage imod deres nye, flotte anlæg? Ville de overhovedet gå derind? Og ville de tage sig en dukkert i dén pool, der blandt mange andre spændende deltaljer pryder det nye anlæg? Svaret blev et stort og rungende ”ja”.

Selvom vores plettede han B’alam er den af vores to jaguarer, der brøler højst og lyder mest faretruende, var det alligevel Chica, vores sorte hun, der tog de første spæde skridt i anlægget. Herefter gik der ikke langt tid, før hele anlægget blev undersøgt og udforsket til fulde – også poolen!

Jaguaren er en af de få katte, der rent faktisk holder af at svømme, og det beviste Chica ret hurtigt for os, da hun efter bare et kvarters tid tog springet ned i poolen. B’alam var noget mere forsigtig og skeptisk overfor det halvkolde, våde element, men til sidst fik også han bevist, at jaguarer kan svømme.

Lyder det som noget, du bare må opleve ved selvsyn? Så tag din familie og venner under armen og besøg det nye jaguaranlæg, der allerede er åbent for vores gæster nu. Og fra i morgen torsdag, kan du hver eneste dag kl. 13.00 opleve Chica og B’alam blive fodret, trænet, beriget eller hvad vi ellers finder på af sjove aktiviteter.

Vi glæder os til at se dig!

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)