Rør venligst ikke ved dyrene

Da Randers Regnskov er lavet som en rigtig regnskov, er godt halvdelen af alle junglens dyr fritlevende, hvilket giver en enestående mulighed for at komme helt tæt på dem. Det er dog hverken tilladt at fodre eller røre ved dyrene. Især aberne kan ikke lide at få uglet deres hår!

Medbring ikke barnevogn

Da barnevogne fylder for meget på junglestierne, fraråder vi at medbringe disse i udstillingen. Medbring i stedet en paraplyklapvogn eller en bæresele til små børn. Du har også mulighed for gratis at at låne en klapvogn eller bæresele under besøget. Det eneste, du skal gøre, er at henvende dig i informationen.

Medbring kun vand i kuplerne

Det er ikke tilladt at indtage is, mad og drikkevarer i kuplerne. Den eneste undtagelse til denne regel er, at det er tilladt at drikke vand fra plastdunke, mens man går rundt i kuplerne. På varme dage er det endda tilrådeligt at gøre dette, da de høje temperaturer bevirker, at man sveder meget.

Rygning ikke tilladt indendørs

Randers Regnskov er et ikke-ryger område. Det er derfor udelukkende tilladt at ryge på de udendørs arealer ved hovedindgangen.

Ingen adgang for berusede personer

Randers Regnskov er en familieattraktion, hvor det skal være rart og trygt for alle at være. Synligt berusede personer har derfor ikke adgang til Randers Regnskov og vil blive afvist ved indgangen. Træffes synligt berusede personer i Randers Regnskov, vil disse blive bortvist.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)