Kryb og kravl kursus

Da de første danske enheder skulle sendes på fredsbevarende mission i Irak, blev Randers Regnskov kontaktet af ingeniørregimentet i Skive.

Ønsket var at ruste soldaterne til også at møde den anderledes biologi i udsendelsesområdet. Siden det første ”kryb og kravl kursus” har Randers Regnskov uddannet flere hundrede af de udsendte soldater.

Book nu på [email protected] - vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor to hverdage. 

Alm. eller udvidet kursus?

Booker I et alm. kryb og kravl kursus, ankommer I til aftalt tid (eller vores dyrepasser kommer til jer) og får et foredrag samt demonstration af, hvordan dyrene håndteres. Forløbet varer 2 timer.

Pris kr. 5.500,-

Ønsker I et udvidet kursus med håndtering af giftslanger, kan vi også tilbyde dette. Forløbet varer 3 timer (1,5 times kursus i håndtering samt 1,5 time i praksis).

Pris kr. 15.000,-

Overnatning samt træning i Randers Regnskov

Hvorfor sende sine soldater helt ned i troperne for at træne dem, når I har mulighederne i Randers Regnskov?! Vi sammensætter et forrygende program til jer, så alle bliver udfordret. Programmet består af to kryb og kravl kurser delt op i teori og praksis:

  • Del 1 (teori): En af vores dygtige dyrepassere kommer til jer og fortæller om de forskellige dyr, I kan møde i troperne. Del 1 skal afholdes 1-2 uger inden den praktiske del i Randers Regnskov.
  • Del 2 (praksis): Afholdes i Randers Regnskov, hvor I skal bruge dét, I har lært i teorien. På ankomstdagen får I en kort introduktion omkring regler inde i kuplerne, hvorefter I bliver herefter delt op i hold (enten laver I dem selv, eller også laver vi dem for jer). Tidspunkterne for hvert holds praksis med slanger, får I på dagen. Vi stiller telte til rådighed, som soldaterne selv skal stille op og tage ned igen. I vil have jeres base i Sydamerikakuplen, som er vores største kuppel. Selve den praktiske del vil foregå i Slangetemplet, som vi kan lukke af for publikum.  

Pris pr. kryb og kravl kursus kr. 5.500,-
Pris pr. person for overnatning kr. 1.499,-

OBS: Forbehold for fejl og prisændringer.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)