Bliv sponsor i Randers Regnskov

Et sponsorat i Randers Regnskov er mere end bare PR og synlighed

Med et sponsorat i Randers Regnskov bliver du og din virksomhed en del af en fælles vision om at skabe verdens bedste zoo, bevare dansk natur, verdens regnskove og biodiversitet.

Et sponsorat i Randers Regnskov er mere end bare PR og synlighed. I Regnskoven møder I familien Danmark i øjenhøjde. Det er samvær i et unikt miljø, hvor hygge, leg og lærdom er en integreret del af oplevelsen. I kan bruge de positive værdier, der er forbundet med Randers Regnskov, i både jeres markedsføring, overfor jeres personale og som en del af jeres CSR-politik.

Randers Regnskov er en virksomhed i rivende udvikling, og vi har de bløde værdier i centrum. Vi vil gerne bidrage til, at din virksomhed og dine medarbejdere får et fællesskab med afsæt i Regnskovsoverraskelser og finurlige naturoplevelser.

Kontakt sponsorkoordinator Kathrine Gissel på [email protected].

Vi kan ikke redde verden alene

Vi knokler i kulisserne for at realisere ambitionen om at skabe verdens bedste zoo, bevare dansk natur, vilde dyr samt verdens regnskove og biodiversitet. Vi er ambitiøse, og vi ved, at vi rækker højt.

Samtidig med at vi arbejder for at realiserer dette mål, skal der investeres i nye anlæg, skabes nye events og aktiviteter, dyrene skal have mad og bygningerne passes. Derfor etablerer vi nu et sponsornetværk med det formål at skabe basis for nye udstillinger, bedre oplevelser og naturbevarelse.

Kan du se dig selv og din virksomhed som samarbejdspartner i Randers Regnskov, er vi overbeviste om, at vi får stor glæde af hinanden. Vælg en af vores sponsorpakker, eller byd ind med din helt egen version. Vi er klar til en snak og også gerne et møde.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)