Åååååhhhh neeeeej!

Vil de nu vride de sidste surt optjente sparekroner ud af min i forvejen udpinte konto? Ja, det vil vi! Vi har nemlig en sag, vi brænder for. Med midler fra Randers Regnskovs Naturfond er det allerede lykkedes at opkøbe og dermed bevare mere end 1100 hektar uberørt regnskov i Bigai i Ecuador, der er et af verdens frodigste og mest artsrige steder. Og med din hjælp kan det blive til endnu mere.

Er vores regnskov ikke smuk?

Du har garanteret mobilen lige ved hånden, ikke?

Jamen så bliver det nærmest ikke lettere at gøre en forskel. Som noget helt nyt kan du nemlig støtte Randers Regnskovs Naturfond via MobilePay og Swipp på nr. 25591691. Du kan også indbetale et beløb til Sydbank på konto: 7116-0001160321. Alle beløb (og vi mener alle) er velkomne!

Husk at dit bidrag kan trækkes fra i skat. Hvis du ønsker at vi skal indberette dit bidrag til Skat skal du oplyse dit CPR. nummer eller din virksomheds CVR. nummer i en mail til [email protected] Mailen mærkes ”Naturfond".

Din støtte går ubeskåret til naturbevarelse.

Verdens bedste gaveidé

Har du også sådan et familiemedlem eller ven, som aldrig ønsker sig noget og derfor altid ender med at få en halvkedelig flaske vin eller en buket blomster, der alligevel visner i løbet af et par uger? Hvorfor ikke købe et stykke regnskov til dem i stedet?   

Køb et regnskovscertifikat

Du gør en forskel!

Nytter det virkelig noget? Ja! Du husker nok, at det allerede er lykkedes os at opkøbe mere end 1100 hektar uberørt regnskov i Bigai i Ecuador, der får lov til at forløbe uberørt, ikke? Og vi kunne ikke have gjort det uden dig, så giv dig selv et klap på skulderen. Du har været med til at gøre en forskel for naturen og #dettæller.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)