Jaguarerne "indtager" Sydamerikakuplen

I hjertet af Amazonas regnskoven ligger Estación Cientifíco Bigai – en feltstation, hvor studerende fra Universitetet i Quito, Ecuador studerer det mageløse dyre- og planteliv, der findes her. Men de er ikke alene! Områdets to majestætiske jaguarer holder nemlig også til nær feltstationen – faktisk så nær, at de og de studerende indimellem krydser veje!

Ja, den er god nok!

I Randers Regnskov er jaguarerne rykket HELT ind i Sydamerikakuplen. Vi har forvandlet jaguarstalden til en autentisk og oplevelsesrig feltstation, hvor du ikke alene kan få et indblik i de studerendes arbejde, observationer og afsløringer af dyrenes hemmelighedsfulde liv i Amazonas regnskoven. Du kan også stå ansigt til ansigt med de majestætiske jaguarer – kun adskilt af (meget solidt) glas.

Psssst! Jaguarerne kan naturligvis fortsat gå ind og ud af deres store, flotte udendørsanlæg efter behag.

Åbent kl. 10-17 alle dage i vinterferien

Hvad sker der ellers i vinterferien? MASSER!

Vil du være med?

Skønt! I vinterferien kan du være med til massevis af sjove, hyggelige, spændende og til tider grænseoverskridende fodringer og fremvisninger.

Det sker i vinterferien

Lækkersulten? Prøv en (ægte) laber larve!

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)