Gør drøm til virkelighed

Rejs med Randers Regnskov og Panorama Travel til hjertet af den frodige, uberørte Amazonas regnskov i Ecuador - og gør en forskel for naturen.

Går du også rundt med en drøm i maven om at rejse langt væk – helt dertil, hvor det stadig er naturen, der sætter dagsordenen?

Der findes ikke mange fortsat uberørte steder på jorden, men vi kender ét – ja faktisk ejer vi det! Bigai i Ecuador ligger i hjertet af Amazonas regnskoven og er et af verdens absolut mest artsrige steder. Området er normalt ikke tilgængeligt for besøgende, men vi har valgt at give 12 eventyrlystne personer en helt unik mulighed for at besøge det – og en af de 12 personer kan blive DIG!

Vil du have et smugkig?

Tag med på en eventyrlig rundrejse

Vores samarbejdspartner Panorama Travel arrangerer i april 2018 en eventyrlig rundrejse i Ecuador, hvor du ikke alene vil opleve noget, som kun et fåtal får mulighed for at opleve. Du hjælper også med at bevare et stykke uvurderlig natur.

Panorama Travel vil nemlig donere en betydelig del af rejsens overskud til Randers Regnskovs Naturfond og således give Naturfonden mulighed for at opkøbe og beskytte endnu mere af den sårbare regnskov i Ecuador. 

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)