Forestil dig det!

...at skulle ligge 3 uger på langs og lave absolut ingenting.

ZzzZzzzzzZzz! Det lyder godt nok kedeligt!

Kedeligt bliver det næppe her! Så lad os tilsætte din sommer det særlige krydderi, der gør den ekstra ”velsmagende”. Jo jo, det bliver ganske vist en hed sommer, hvis man skal tro DMIs varsler. Men du kan jo ligeså godt lave noget sjovt i varmen i stedet for bare at ligge og dase hele sommeren.

Det har vi i hvert fald tænkt os – og vi vil mægtig gerne have dig med!

Åben kl. 10-18 alle dage

Helt tæt på!

Har du nogensinde stået mindre end ½ meter fra en jaguar og stirret den direkte i øjnene? Eller gået rundt blandt vaskeægte kvælerslanger og kæmpeedderkopper?

I Randers Regnskov kommer du tæt på dyrene – HELT TÆT!

Vil du hilsssse på mig?

Husk lugtesaltet! MASSEVIS af dyreunger

Lækkersulten? Snup en (insekt) snack!

Skal vi hænge ud?

Skønt! Vores team af gæve guider er lige ved at boble over af gode historier om regnskovens mange finurlige dyr og planter, som de glæder sig til at dele med dig.

Det sker i sommerferien

Det blir' ikke nødvendigvis kønt!

...men vi tør godt garantere, at du går herfra med ømme lattermuskler og munden fuld af små, delikate vidensbolsjer, du kan gå og gumle på efterfølgende.

Det store, spektakulære talentshow NaturTalent er tilbage, og igen i år vil en håndfuld talentfuld dyr træde ind i rampelyset og forsøge at overbevise DIG om, at de har det største naturtalent af alle.

Kom og stem på din favorit!

Oplev NaturTalent hver eneste dag i sommerferien!

Mærk vingesuset

"Slangedræberen" er tilbage fra barsel

Oplev bjørnebanden på slap line

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)