Den ultimative jaguarsafari

Rejs med Randers Regnskov og Albatros til verdens største tropiske vådområde - og gør en forskel for naturen.

"Den ultimative jaguarsafari". Alene overskriften får det til at krible i den spirende rejselængsel, ikke?! Pantanal i det vestlige Brasilien er verdens største tropiske vådområde og et sandt paradis for naturelskere. Men hvad har det med Randers Regnskov at gøre?

Vi elsker naturen og vil gøre vores ypperste for at passe på den! Derfor har vi indgået et samarbejde med Albatros, der tager en gruppe eventyrlystne menneske med til netop Pantanal i oktober. Albatros har indvilliget i at lade en del af rejsens overskud gå til Randers Regnskovs Naturfond, der bl.a. opkøber regnskov i Bigai i Ecuador for at bevare det for eftertiden. Direktør for Randers Regnskov, Henrik Herold, har til gengæld tilbudt at agere rejseleder og tage deltagerne med på den ultimative jaguarsafari.

Skal en af deltagerne være dig?

Gratis rejseforedrag

Vil du gerne høre endnu mere om rejsen og få svar på de spørgsmål, du måtte have? Så kig forbi, når vi holder foredrag om rejsen onsdag den 5. april kl. 17-19 i Randers Regnskov. Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig.

Tjek det ud lige her!

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)