Få en eksklusiv oplevelse

Få en eksklusiv oplevelse - bestil en rundvisning med guide i Randers Regnskov. Her får I et særligt indblik i livet den tropiske regnskov, masser af sjove historier fra Randers Regnskov, og mulighed for at komme helt tæt på nogle af Regnskovens beboere. Året rundt er det muligt at bestille en guidet aftenrundvisning i Randers Regnskov. Uden for skolernes ferier er det desuden muligt at bestille en guidet rundvisning i åbningstiden på hverdage.

Pris: Dagsrundvisning

En rundvisning i dagtimerne koster kr. 1.000,- pr. guide plus normal entré. Hver guide kan højst have 10 gæster med på turen. Rundvisning i dagtimerne er som udgangspunkt kun muligt på hverdage og ikke i weekenden.

Rundvisningen varer normalt ca. 1½ time. Den kan kombineres med en let anretning eller forfriskning i Randers Regnskovs cafe. Dette skal bestilles i forbindelse med reservation af besøget.

Pris: Aftenrundvisning 

Ved aftenrundvisninger betales 2000 kr,- for guide samt normal entré. (man skal være min. 18 pers. for at gennemføre arrangementet) 
1 aften guide kan have max. 25 personer med på rundvisning. 

Rundvisningen varer normalt ca. 1½ time. Den kan kombineres med en let anretning eller forfriskning i Randers Regnskovs cafe. Dette skal bestilles i forbindelse med reservation af besøget.

** Ikke muligt at tilkøbe rundvisning i vores højsæson i ugerne 27-32 samt uge 7 & 42

Randers Regnskov tilbyder rundvisninger i det spændende naturområde, Vorup Enge. Rundvisningerne starter ved hovedindgangen til Randers Regnskov og har en varighed af ca. 1½ time.

Prisen er kr. 2500,- pr. guide. Der kan højest være 40 deltagere på en guide. Er I flere end 40 personer, skal betales kr. 2500 pr. ekstra guide.

Bestil i god tid

Rundvisninger skal reserveres senest to uger før arrangementet. Bestil på tlf. 87109988 eller [email protected]remove-meregnskoven.dk.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)