Randers Regnskov søger dyrepasser til formidlingsshow

Randers Regnskov søger en ambitiøs medarbejder til afholdelse af regnskovens populære formidlingsshow NaturTalent. Vi søger en medarbejder med stærke kompetencer inden for formidling og showmanship, som med charme og humor kan formidle komplekse biologiske emner så både børn og voksne bliver blæst bagover af begejstring.

NaturTalent er et dyreformidlingsshow med glimt i øjet, der handler om evolution og tilpasningsbiologi. Showet foregår i sommerperioden og i efterårsferien på NaturTalent scenen som er placeret i vores udendørsudstilling ”DanmarksParken”.

 

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i daglig pasning og træning af udvalgte dyr, og afholdelse af daglige shows i sommerperioden, samt efterårsferien. Du vil indgå i Randers Regnskovs team af meget engagerede dyrepassere, i en tomandsafdeling med det daglige ansvar for en lang række dyr, både i udstillingen såvel som backstage. Stillingen er en fast stilling på 37 timer/ugen.

 

Faglige kompetencer

  • Du er uddannet dyrepasser eller har tilsvarende uddannelse.
  • Du har formidlingserfaring til et varieret publikum.
  • Du har erfaring med træning af dyr.
  • Du har en bred faglig viden om dyr og natur.
  • Du taler flydende engelsk.

 

Personlige kompetencer

  • Du er medrivende i din professionelle naturformidling.
  • Du har overblik i pressede situationer og en positiv tilgang til dit arbejde.
  • Du er målrettet, engageret, fokuseret, fleksibel, løsningsorienteret, ærlig og loyal.
  • Du elsker at stå på en scene.
  • Du er sjov.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: d. 1 december 2017 kl. 12. Samtaler afholdes i Randers Regnskov, Tørvebryggen 11, 8900 Randers, d. 11. - 13. december 2017.

Send en skriftlig ansøgning med CV til Udstillingsleder Brian Rasmussen på  [email protected] Den skriftlige ansøgning skal suppleres med en kort og kreativ video (maks. varighed 2 minutter) om hvorfor vi netop skal vælge dig. Billedkvaliteten betyder ikke noget, en film optaget med en telefon er fin – det er din fremtoning vi er interesseret i.

Indkaldelse til samtale vil være senest d. 5. december. Ansøgere som ikke får svar på denne dato er ikke kommet i betragtning til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingsopslaget er du velkommen til at kontakte Udstillingsleder Brian Rasmussen på 25591623 / [email protected] eller Dyrepasser og NaturTalent vært Jesper Frydkjær på 25591625 / [email protected]

Video

Herunder links til 2 korte videoer som giver et indtryk af hvad NaturTalent er:

 

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)