Mød verdens nok særeste dyr i vinterferien

Smuk? Njaaa!
Nuttet? Tjoooo!
Stor og mægtig? Ikke just!
Helt igennem fantastisk? Et stort og rungende ja!

Vi skyder vinterferien i gang med indvielsen af vores helt nye natzoo ”Skoven om Natten”, hvor du kan møde et af verdens nok særeste dyr. Nøgenrotten hverken ligner, lever eller opfører sig som noget andet dyr her på jorden. Den er noget helt for sig selv. Både dens udseende, adfærd og fysiologi afspejler en række helt unikke tilpasninger til et afsondret og barsk liv under jorden.

Hvilke andre sære skabninger kan du møde i "Skoven om Natten"? Tjek det ud her!

Åbent kl. 10-17 hver dag i vinterferien undtagen den 14.02 der har vi åben 10 - 21

Vil du være med?

Fedt! Vi har rigtig mange dyr, så vores gæve guider vil gerne have en hjælpende hånd til at fodre dem. Og hvis vi kender dem ret, har de også altid en god historie i ærmet, du kan høre imens. De har faktisk  også lovet at vise masser af dyr frem, som du kan komme helt tæt på – og måske endda røre!

 

 

Kom helt tæt på

Hjælp guiderne med at fodre

Tør du røre?

Uuuumm, hvor de knaser!

Et par minutter på panden efterfulgt af et lille, let drys salt kan forvandle de fleste insekter til et sandt gourmetmåltid! Tror du ikke på os? Så kom og smag - vi serverer store, sprøde græshopper hver eneste dag i vinterferien. 

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)