Gå på opdagelse i templets hemmeligheder

Solen er ved at gå ned! På din vej gennem den tætte, frodige og til tider ufremkommelige regnskov ser du pludselig en lysning, der afslører ruinerne af et mystisk tempel, hvis smukke relieffer og statuer tager dig tilbage til en fjern tid. I dag er templet næsten helt opslugt af junglen, men liv er der stadig masser af.

Gå på opdagelse i templets hemmeligheder og mød nogle af de små, finurlige skabninger, der har indtaget templet, efter det blev forladt af mennesket.

Anden del af vores nye natzoo "Templet om natten" åbner 8/4

Vil du have et smugkig på, hvad du kan opleve i templet om natten?

4 kg krabbe!

Ja, den er god nok! Palmetyven kan blive stor – meget stor endda! Helt op til 4 kg og 1 meter fra ben til ben. Trods størrelsen klatrer den uden problemer op i selv de højeste kokospalmer for at få fat i de velsmagende kokosnødder.

Smukke relieffer og mystiske statuer

Farverige, farlige og fyrige dyr

(I naturen) uddøde snegle

Smukke slanger

Tunge som vinduesvisker

Hvis du hører et særpræget kald i Templet om Natten, er det nok Tokaygekkoen, der er vågnet. Vil du høre noget sjovt om denne farverige og særdeles smukke øgle? Okay!  

Tokaygekkoen har ikke øjenlåg som sådan. Den har i stedet et klart skæl hen over hvert øje. Når disse øjenskæl bliver beskidte, har den fundet på en smart måde at rense dem på: Den tørrer dem simpelthen af med tungen.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)