Skoven om natten

Når mørket falder på, er der nogle dyr, der falder til ro, mens andre vågner. Men du behøver ikke besøge os om natten, for at få et indblik i natdyrenes liv.

Så snart du træder ind i vores nye natzoo ”Skoven om Natten”, bliver dag til nat og afslører en virkelighed så anderledes, at den næsten overgår fantasien. Her lever nogle af naturens allermest særprægede skabninger, hvis hemmelighedsfulde levevis gør dem til en sjælden gæst i naturen.

Mød dem i ”Skoven om Natten” – og bliv forundret!

Verdens særeste dyr?

Smuk? Njaaa!
Nuttet? Tjoooo!
Stor og mægtig? Ikke just!
Helt igennem fantastisk? Et stort og rungende ja!

Nøgenrotten hverken ligner, lever eller opfører sig som noget andet dyr her på jorden. Den er noget helt for sig selv. Både dens udseende, adfærd og fysiologi afspejler en række helt unikke tilpasninger til et afsondret og barsk liv under jorden.

Gå på opdagelse under jorden

Mød nogle af verdens særeste dyr

Selvlysende skorpioner

Kængurukanin?

Kængurustylter som bagben?

I den dunkle belysning kan du møde galagoen, der ikke er meget større end en hånd men alligevel kan springe 2,5 meter lodret op i luften – en afstand, der er 14 gange længere end den selv. Skulle et menneske gøre det samme, skulle det springe over 25 meter. Det er mere, end hvis man stiller to store flagstænger ovenpå hinanden.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)