Få en eksklusiv oplevelse

Få en eksklusiv oplevelse - bestil en rundvisning med guide i Randers Regnskov. Her får I et særligt indblik i livet den tropiske regnskov, masser af sjove historier fra Randers Regnskov, og mulighed for at komme helt tæt på nogle af Regnskovens beboere. Året rundt er det muligt at bestille en guidet aftenrundvisning i Randers Regnskov. Uden for skolernes ferier er det desuden muligt at bestille en guidet rundvisning i åbningstiden på hverdage.

En rundvisning i dagtimerne koster kr. 1.000,- pr. guide plus normal entré. Hver guide kan højst have 10 gæster med på turen. Rundvisning i dagtimerne er som udgangspunkt kun muligt på hverdage og ikke i weekenden. Ved aftenrundvisninger betales et startgebyr på 5.000 kr., der dækker entré for op til 20 personer, samt betaling for én guide.

Deltager der flere end 20 personer i rundvisningen betales der yderligere 200 kr. pr. voksen og 150,- pr. barn, samt 1.000 kr. for hver ekstra guide, der er behov for (maks. 20 personer pr. guide). Muligt at tilkøbe insektsnack. Pris kr. 25,- pr. pers. 

Rundvisningen varer normalt ca. 1½ time. Den kan kombineres med en let anretning eller forfriskning i Randers Regnskovs cafe. Dette skal bestilles i forbindelse med reservation af besøget.

** Ikke muligt at tilkøbe rundvisning i vores højsæson i ugerne 27-32 samt uge 7 & 42

Randers Regnskov tilbyder rundvisninger i det spændende naturområde, Vorup Enge. Rundvisningerne starter ved hovedindgangen til Randers Regnskov og har en varighed af ca. 1½ time. Prisen er kr. 2500,- pr. guide. Der kan højest være 40 deltagere på en guide.Er I flere end 40 personer, skal betales kr. 2500 pr. ekstra guide.

Bestil i god tid

Rundvisninger skal reserveres senest to uger før arrangementet. Bestil på tlf. 87109988 eller booking@remove-meregnskoven.dk.

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, så hvis du vil holdes opdateret, udfyld felterne. Det er helt gratis :)